BejelentésDömsödi ingatlan áron alul
Álomház a természet szerelmeseinek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.A kertes ház, amit régóta keresel, Dömsödön vár rád!

Budapesttől 50-km-re, Dömsöd központjában fekszik az eladó, 20 éves, fehér színezésű, barna lábazatú, téglaépítésű családi ház. Teljesen alápincézett, 80 m2-es alapterületű. A pincében nagy, kényelmes garázs, külön bejáratú zöldségtároló, és kazánház található. Ahhoz csatlakozik egy tüzelőtároló is.

A lakószintre csigalépcsőn sétálhatunk fel, ott egy tágas étkező-konyha biztosítja a család kényelmes étkezését, valamint külön wc, fürdőszoba, nagy nappali, előszoba található itt. A tetőtérben négy kényelmes hálószoba nyújtja a nyugodt pihenés lehetőségét, és egy kézmosós wc, valamint egy akkora közlekedő található még itt, melynek egy része gardróbnak beépíthető, elszeparálható. Két szobához erkély is tartozik, az ott alvók a nap melengető sugaraira ébredhetnek:)

Az egész házban PVC és mettlachi alkotja a burkolatot vegyesen, a nappali tapétázott, minden más helyiség fehérre festett falú, sötétbarna nyílászárókkal. A vizes helyiségek természetesen csempézettek.

A telek 500 nm-es, teljesen füves. A látványt több éves, szemet gyönyörködtető színpompás növények, fák tarkítják. Gyermekeknek igazi kis földi paradicsom, ahol elegendő hely van rönkfajátszótér, homokozó vagy fürdőmedence telepítéséhez is. A házhoz teljes hosszúságában tartozik egy pihenésre alkalmas terasz is, ahol az árnyékolást az egész délután oda tűző nap enyhítésére gyönyörű, lombos trombitafolyondár biztosítja, mely egészen a tetőig fut. A legegyszerűbb reggeli , vagy akár a forró , illatos kávé is ünnepivé válik itt elfogyasztva.

Egy öttagú család élte itt mindennapjait évtizedeken át. A ház évekig épült, alakult, formálódott, a hozzáértő családfő szinte két kezével építette fel, de a három felnőtt gyerek kirepülése után eljött az idő, hogy fájó szívvel, de megváljanak a gyerekek nélkül túl naggyá, túl üressé vált szülői háztól.

Ajánljuk a természet közelségére és nyugalomra vágyóknak, kisgyermekeseknek és azoknak, akik az év minden napját olyan környezetben szeretnék élni, mintha minden nap nyaralnának.

Olvasd el, szerintünk mitől álomház, mik a legszükségesebb tennivalók költözés előtt és tekintsd meg képeinket!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!